Laatu ja arvot

Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä ja omallatunnolla!

Laadukkaat painatukset ja napit
Ammattilaiskoneillamme tehdyt rintanapit ovat metalliosista ja siten paljon kestävämpiä kuin muoviosaiset napit. Painojälki on hyvä, on nappi sitten värikäs tai mustavalkoinen ja myös napin reunat ovat suunniteltua taustaväriä. Kampanjanapeissa on hyvälaatuinen kirkas muovisuoja painetun paperin suojana. Ihan kohtuuhinnalla saat hyvin kestävät tuotteet. Ja markalla saa markan tavaraa.

Arvot
Genrewear on 100% suomalainen yritys ja tuotteet painetaan Suomessa. Emme käytä epäilyttäviä alihankkijoita, emmekä tilaa badgetusta suoraan halpamaiden tehtailta. Useimmat rintanappeja valmistavista yrityksistä teettävät työnsä Itä-Euroopassa tai Aasian maissa, mikä saattaa johtaa eettisesti arveluttavaan valmistamiseen.
Useimmat Suomalaiset nappeja tarjoavista yrityksistä teettää työnsä alihankintana halpamaissa. Vaikka kampanjamerkki on suomenkielinen, se ei aina tarkoita, että nappi olisi valmistettu Suomessa. Pitämällä tuotannon talon sisällä varmistumme mahdollisimman tehokkaasta kierrättämisestä, hyvästä ekologisuudesta sekä eettisistä arvoista - sekä tietenkin laadusta. Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä ja omallatunnolla.

Yhteiskuntavastuu
Sponsoroimme hyväksi katsomiamme kohteita, mm. Suomen Punaista Ristiä, Helsingin Eläinsuojeluyhdistys HESYä ja Uusi Lastensairaala -kampanjaa. Olemme sponsoroineet myös nuorten nettipelitoimintaa ja erilaisia manga- ja animetapahtumia. Uskomme, että pienistä puroista syntyy jokia.

jasenyritys2013.jpg Olemme Suomen Yrittäjien ja Espoon Yrittäjien jäsenyritys.

aaa2.jpg

Yrityksemme on korkein AAA-luottoluokitettu (Soliditet 2015).

luotettavakumppani.jpg

Olemme tilaajavastuu.fi / Luotettava Kumppani -yritys
Tämän logon käyttöoikeus myönnetään vain niille yrityksille, jotka käyttävät kaikessa toiminnassaan ainoastaan rehellisiä keinoja ja lainmukaisia periaatteita. Täytämme siis kaikki tilaajavastuulain edellyttämät luotettavan yhteistyökumppanin kriteerit. Haluamme omalta osaltamme edesauttaa yritysvastuullista, läpinäkyvää liiketoimintaa ja näin torjua harmaata taloutta.
Katso lisätiedot laista klikkaamalla tästä!
merkki_suomalainen.jpg Yrityksemme on 100% suomalainen. Toimimme kotimaassa, valmistamme tuotteet kotimaassa ja maksamme veromme tänne.
merkki_ymparisto.jpg Ympäristöohjelmamme
Tulostamme mahdollisimman vähän. Vedos- ja laskutusliikenne käydään digitaalisesti. Lajittelemme ja kierrätämme kaiken minkä kohtuullisella vaivalla voimme. Meille tulevien tavaroiden jyvittäminen samoihin rahteihin säästää kuljetustarvettamme. Tietokoneet suljetaan yöksi ja ovat päivän aikana energiansäästötilassa. Käytämme mahdollisuuksien mukaan energiansäästölamppuja ja tarkkailemme energiankäyttöämme. Emme käytä kertakäyttöastioita.
Suurin osa huonekalu- ja tietokonekannastamme on käytettynä ostettuja. Painolaitteet käynnistetään juuri ennen painatusta ja suljetaan heti käytön jälkeen. Omassa tuotannossamme ei käytetä haitallisia aineita, myrkkyjä tai liuottimia.
Manuaaliset napituslaitteet eivät käytä sähköä ollenkaan. Rintanappiarkit painetaan EU-ympäristösertifikaatin mukaisilla väreillä. Suomessa valmistettu rintanappi on varmasti ympäristöystävällisempi ja laillisemmissa olosuhteissa valmistettu kuin monissa maissa tehdyt napit. Napitamme valmiista nappipohjista, ammattilaiskonein. Nappipohjat ovat pääosin metallia. Napin päälliskalvo on läpinäkyvää muovia. Muovikalvon osuus koko napista on hyvin pieni. Rintanappi ei mene ”vanhaksi”, joten sen käyttöikä on pitkä.
Rintanapit eivät sisällä raskasmetalleja tai muita ympäristölle erityisen vaarallisia tai liukenevia ainesosia, joten sen voi laittaa sekajätteeseen. Tiedossamme ei ole yritystä, joka pystyisi hyödyntämään käytetyt rintanapin osaset ekologisesti. Jos kuitenkin käyttäjä jaksaa, voi hän irroittaa muovikalvon, paperin ja metalliosat toisistaan, ja toimittaa ne lajiteltuina kierrätysjätteinä asianmukaisesti kiertoon. Tarkkailemme valikoimassamme olevien tuotteiden ja komponenttien ekologisuus- ja eettisyysastetta. Pyrimme pidentämään tuotteidemme käyttöikää toimittamalla tuotteen mukana asianmukaiset hoito-ohjeet.