Laatu ja arvot

Ammattilaiskoneillamme tehdyt rintanapit ovat metalliosista ja siten paljon kestävämpiä kuin muoviosaiset napit. Painojälki on hyvä, on nappi sitten värikäs tai mustavalkoinen ja myös napin reunat ovat suunniteltua taustaväriä. Kampanjanapeissa on hyvälaatuinen kirkas muovisuoja painetun paperin suojana.

Olemme 100% suomalainen yritys ja tuotteet painetaan Suomessa. Useimmat rintanappeja valmistavista yrityksistä teettävät työnsä alihankintana Itä-Euroopassa tai Aasian maissa, mikä saattaa johtaa eettisesti arveluttavaan valmistamiseen. Tilaamalla meiltä varmistut mahdollisimman tehokkaasta kierrättämisestä, hyvästä ekologisuudesta sekä eettisistä arvoista - sekä tietenkin laadusta. Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä ja omallatunnolla.

Olemme osa suomalaisen Designia Oy:n tuote- ja palvelupakettia, jolla tarjoamme monipuoliset brändäysratkaisut pienille ja suurille yrityksille sekä yhdistyksille. Designia Group pystyy tarjoamaan kokonaisvaltaisen palvelupaketin mm. mainostoimistopalvelut, tekstiilit logolla, työvaatteet, liikelahjat, rintanapit tai vaikka auton teippausten suunnittelun.

Emoyhtiömme on mainostoimisto, joten meiltä löytyy sekä kykyä että tahtoa toteuttaa vaativammatkin tilaukset. Kotimaisuuden, laadun ja toimitusvarmuuden lisäksi kilpailuvalttimme on hyvä ja monipuolinen asiakaspalvelu. Varmistamme osaltamme ammattitaidolla työstetyt, joustavat ja tarvittaessa ripeätkin toimitukset, joissa tilaajan toiveet ovat etusijalla. Asiantuntevat myyjämme ovat aina valmiita auttamaan, oli kyse sitten logon suunnittelusta tai oikean liikelahjan valinnasta.

Tuotevalikoimamme on laaja ja monipuolinen, tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas! Viihtyisä toimitilamme sijaitsee Espoon Olarissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Yrityksemme on korkeimman luokituksen AAA-luottoluokitettu (Bisnode Finland 2015) ja 100% suomalainen, Espoon ja Suomen Yrittäjien jäsenyritys ja tilaajavastuu.fi / luotettava kumppani.