Kampanjanapit ja vaalinapit

Rintanappi sopii tuotteena erittäin hyvin esim. vaalikampanjointiin ja yhteiskunnalliseen kampanjointiin. Olemmekin tehneet rintanappeja useille ehdokkaille, useissa vaaleissa.

Tilaamalla napit meiltä, varmistut, että:

  • Napit valmistetaan Suomessa. Monet rintanappeja tarjoavista tahoista teettävät ne alihankintana kolmansissa maissa ja mm. Romaniassa. Me valmistamme napit itse, Espoon Olarissa. Kiitos, kun kannatat kotimaista työtä!
  • Kampanjanappimme valmistetaan asiallisissa olosuhteissa, hyvällä omallatunnolla ja yrityksessä, jossa on ympäristöohjelma.
  • Saat laadukkaat tuotteet. Rintanappiemme kuvanlaatu, myös valokuvissa, on tarkka ja värikäs. Napeissa on hyvälaatuinen, kirkas muovisuoja painetun paperin suojana.
  • Toimitusaikamme on nopea, olemme kepeitä, joustavia ja haluamme aina huomioida asiakkaamme tarpeet.

Hinnastomme on julkinen ja hinnastosta näkyvät myös taustavaihtoehdot per koko. > Tilausohjeet.

Joitakin toteuttamiamme kampanjanappeja ja vaalinappeja:

Kurkkaa myös muita työnäytteitämme!

Valmistamiemme rintanappien koot ovat halkaisijaltaan 25 mm, 38 mm, 56 mm ja 75 mm. Neulatausta sopii vaatteeseen tai kassiin. Magneettitausta sopii esimerkiksi jääkaapin oveen.

taustavaihtoehdot.png

Suunnittelupalvelumme ja muut kampanjatuotteet

Emoyhtiömme on mainostoimisto, joten meiltä löytyy sekä tahtoa että taitoa suunnitella myös graafisia kokonaisuuksia. Painamme myös meillä Olarissa vaatteita ja liikelahjoja, joten meiltä saat monenlaiset kampanjamateriaalit, mm. lehti-ilmoitukset ja lentolehtisten suunnittelun sekä kampanjaliivit, t-paidat, hupparit ja muut vaatteet (porukkapaita.fi) ja liikelahjat, vaikkapa kynät ja mukit (designtukku.fi). Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan teille kivat tuotteet! :) Koko valikoimamme: designiagroup.fi