Laatu ja arvot

Olemme osa suomalaisen Designia Oy:n tuote- ja palvelupakettia, jolla tarjoamme monipuoliset brändäysratkaisut pienille ja suurille yrityksille sekä yhdistyksille. Designia Group pystyy tarjoamaan kokonaisvaltaisen palvelupaketin mm. mainostoimistopalvelut, tekstiilit logolla, työvaatteet, liikelahjat, rintanapit tai vaikka auton teippausten suunnittelun.

Emoyhtiömme on mainostoimisto, joten meiltä löytyy sekä kykyä että tahtoa toteuttaa vaativammatkin tilaukset. Kotimaisuuden, laadun ja toimitusvarmuuden lisäksi kilpailuvalttimme on hyvä ja monipuolinen asiakaspalvelu. Varmistamme osaltamme ammattitaidolla työstetyt, joustavat ja tarvittaessa ripeätkin toimitukset, joissa tilaajan toiveet ovat etusijalla. Asiantuntevat myyjämme ovat aina valmiita auttamaan, oli kyse sitten logon suunnittelusta tai oikean liikelahjan valinnasta. Tuotevalikoimamme on laaja ja monipuolinen, tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas!

Ammattilaiskoneillamme tehdyt rintanapit valmistetaan metalliosista ja siten ne ovat paljon kestävämpiä kuin muoviosaiset napit. Painojälki on hyvä, on nappi sitten värikäs tai mustavalkoinen ja myös napin reunat ovat suunniteltua taustaväriä. Painetun paperin päällä on hyvälaatuinen, kirkas muovisuoja.

Emme käytä epäilyttäviä alihankkijoita, emmekä tilaa badgetusta suoraan halpamaiden tehtailta. Pitämällä tuotannon talon sisällä varmistumme mahdollisimman tehokkaasta kierrättämisestä, hyvästä ekologisuudesta, eettisistä arvoista – sekä tietenkin laadusta. Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä ja omallatunnolla.

Viihtyisä toimitilamme sijaitsee Espoon Olarissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Ota meihin yhteyttä > Yhteystiedot

Yrityksemme on korkeimman luokituksen AAA-luottoluokitettu (Bisnode Finland 2015) ja 100% suomalainen, Espoon ja Suomen Yrittäjien jäsenyritys ja tilaajavastuu.fi / luotettava kumppani.