Ohjeet tilausta varten

Minimitilausmäärämme on 50 nappia per kuva. :)

Lähetä meille tilauksesi sähköpostilla. Muista laittaa painettava kuva mukaan!
asiakaspalvelumail.JPG


Neuvomme puhelimitse kaikessa tilaukseen liittyvässä, mutta virheiden välttämiseksi otamme tilaukset vastaan sähköpostitse. Numeromme löydät yhteystiedot-sivulta.

TOIMITA TILAUKSESI MUKANA SEURAAVAT TIEDOT:
1. Määrä, valittu nappikoko ja taustavaihtoehto, 2. painatukset, 3. aikataulu, 4. yhteystietosi,
5. toimitustapa ja 6. laskutusyhteystiedot.
Katso lisätiedot lukemalla tätä sivua eteenpäin.

NAPIN KOKO JA TAUSTA
25 mm tai 38 mm, 56 mm tai 75 mm sekä valittu taustavaihtoehto. Valmistamme napit laadukkaista ja kestävistä metalliosista. Yli 75 mm kokoiset "lautaset" tehdään usein helposti rikkoutuvista muoviosasista, eivätkä tämän vuoksi kuulu valikoimaamme.

PAINOSMÄÄRÄ
Minimitilausmäärämme on 50 nappia. Hinta putoaa painosmäärän noustessa.
Lisätiedot kohdasta hinnat.

AINEISTON MUOTO
Lähetä materiaali meille niin laadukkaana kuin mahdollista tai teetä taittotyö laskutettavana lisätyönä meillä.
Lisätiedot kohdasta aineisto-ohjeet.

AIKATAULU
Ovatko napit tulossa johonkin tapahtumaan, johon ehdottomasti tarvitset ne tiettyyn päivään mennessä? Kerro toki tämä tilausta tehdessäsi. Onko suuri tilaus mahdollista jaksottaa kahteen toimitukseen, joista osa ehtii esimerkiksi tapahtumaan ja osa valmistuu jälkikäteen? Sovittelemme toimitusaikatauluja asiakkaan tarpeen mukaan.

TOIMITUS
Noudatko, postitetaanko vai laitetaanko pk-seudulla lähetillä tulemaan? Jos postitetaan, lähimpään postikonttoriin vai perilletoimituksena? Hinnat eri toimitustavoille näet hinnastostamme,
www.rintanappi.fi/hinnat#toimitus.

YHTEYSTIEDOT
Omat yhteystietosi, myös puhelinnumerosi. Meillä saattaapi olla kysyttävää.
Vastaanottajan kännykkänumero toivotaan lisäksi aina posti- tai lähettitoimituksiin.

LASKUTUSTIEDOT

  • Mikäli laskutettava taho on yksityisasiakas, laskutamme tuotteet etukäteen. Maksettaessa Nordeasta Nordeaan suoritus näkyy meillä heti.
  • Mikäli laskutettava taho on yritysasiakas, voimme hakea työlle luotolla myymistä varten luottopäätöksen. Päätöksen saaminen edellyttää puhdasta luottohistoriaa.
  • Laskutusta varten tarvitsemme laskutettavan tahon nimen ja maapostiosoitteen sekä yritykseltä y-tunnuksen ja mahdolliset sähköiset laskutustiedot.
  • Lasku voidaan lähettää sähköpostilla, maapostilla tai sähköisesti. Myös sähköpostilla lähetettäviin laskuihin tarvitsemme yllä mainitut tiedot.
  • Pienen tai normaalikokoisen työn laskutamme jälkikäteen 14 vuorokauden maksuajalla - suuresta työstä esim. puolet etukäteen ja puolet toimituksen tapahduttua.
  • Etukäteen laskutettavissa töissä tuotanto lähtee käyntiin kun suoritus näkyy tilillämme. Aikataulun nopeuttamiseksi meille voi lähettää sähköpostilla ruutukaappauksen maksetusta suorituksesta.
  • Laskutamme aina yhdeltä tai kahdelta taholta, emme esimerkiksi jokaiselta yhdistyksen jäseneltä erikseen.

TILAUSVAHVISTUS
Hintaamme kuuluu tilausvahvistus ja digitaalinen painatussimulaatio, jolla varmistetaan, että olemme ymmärtäneet tilauksenne kaikilta osin oikein. Tilausvahvistus työstetään, kun tilaus kaikkine tilaukseen liittyvine tietoineen on saapunut.

VASTUU
Muistattehan, että asiakas on vastuussa painatuksen copyrighteista, ei paino. Asiakas on myös vastuussa tilauksen oikeellisuudesta hyväksymällä tilausvahvistuksen. Näin varmistumme siitä, että olemme ymmärtäneet tilauksenne kaikilta osin oikein.

Painotapamme tähtää laatuun. Me tuplatarkistamme kaiken ulos lähtevän tavaran ja näin minimoimme virheiden riskin.

Haluamme olla luotettava kumppani. Tuotteidemme laadun lisäksi meille on erittäin tärkeää pysyä luvatussa aikataulussa.

Kehittääksemme toimintaamme otamme aina mielellämme kaikenlaista palautetta vastaan! Tähtäämme siihen, että ihan jokainen asiakkaamme on niin tyytyväinen, että voisi suositella meitä muillekin.